Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

De ‘Beste Doortrapper 2022’ van Haarlemmermeer is bekend!

Julia den Besten December 05, 2022 1131 keer bekeken

En de winnaar van de Beste Doortrapper 2022 in Haarlemmermeer is...

Veel 55-plussers fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag aandacht aan geschonken worden! Daarom is fietsinitiatief Doortrappen de afgelopen tijd op zoek gegaan naar de Beste Doortrapper 2022 in elk stadsdeel van Amsterdam en de gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam. Inwoners konden een vitale fietser van boven de 55 nomineren die volgens hen de Beste Doortrapper 2022-bokaal verdient.

 

Beste Doortrapper uitreiking

Inmiddels is de nominatieperiode voorbij en is de Beste Doortrapper 2022 van de gemeente Haarlemmermeer bekend. Op vrijdag 9 december vindt dan ook de feestelijke uitreiking plaats! Uiteraard zijn naast de winnaar ook andere Doortrappers uitgenodigd. Tijdens de uitreiking kunnen aanwezigen verder onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje fris alle vragen over fietsveiligheid stellen aan een Doortrappen-professional. Ook ontvangen zij meteen het gratis Doortrappen magazine en FietsFit oefeningen. De uitreiking vindt plaats van 15:30 tot 16:30 uur, bij Rijwieltourclub Hoofddorp, Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, 2131 MB Hoofddorp.

 

Over Doortrappen

Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan.

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de Beste Doortrapper kun je vinden op de website www.doortrappen.nl en op de Facebookpagina van Doortrappen.

Cookie settings