Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Nazomerse fietstocht in Hoofddorp

Romee de Jong September 28, 2021 318 keer bekeken

Ook al is het inmiddels al eind september, het is nog steeds prachtig fietsweer! Het goede weer was natuurlijk hartstikke welkom tijdens de fietstocht in Hoofddorp, georganiseerd door RTC en Teamsportservice Haarlemmermeer. Het was een gezellige ochtend met leuke fietsactiviteiten!

Fietstocht in Hoofddorp

Op vrijdagochtend 24 september organiseerden Rijwieltourclub Hoofddorp (RTC) en Teamsportservice Haarlemmermeer samen met Doortrappen een leuke fietsochtend met verschillende fietsactiviteiten. Tijdens deze ochtend stond fietsveiligheid centraal, maar was het vooral heel gezellig en gingen we lekker op pad genietend van de nazomer.

Bewogen start van de dag

We startten de ochtend met koffie en thee, en gingen daarna door met de Fietsfit oefeningen. Samen maakten we de spieren los, zodat iedereen soepel op de fiets stapte. Er waren twee routes, een korte route(van ongeveer 15 km) en een lange route (van ongeveer 30 km) waaruit deelnemers konden kiezen. We hadden heerlijk weer, dat maakte de fietstocht nóg aangenamer!

Wat weet u van… fietsveiligheid?

Onderweg stond lokale Doortrappen coördinatoren Kim en Onno klaar om de kennis van de Doortrappers te testen met de Fietsquiz. Wat weten zij van fietsveiligheid en verkeersveiligheid? Gelukkig was de kennis goed op orde. De winnaars ontvingen een leuke prijs.

Gelukkig ging er niemand naar huis met lege handen; alle deelnemers werden voorzien van een leuke Doortrappen goodiebag.

Ook Doortrappen in Hoofddorp?

Regelmatig organiseert Doortrappen leuke fietsevenementen in Hoofddorp en omstreken. Houd de Doortrappen Haarlemmermeer pagina in de gaten voor nieuwe activiteiten of volg Verkeer en Meer op Facebook. Hier worden alle nieuwe activiteiten gepost!


 
Cookie settings