Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Aflevering 3, Noord-Holland Beweegt met Doortrappen

Romee de Jong August 31, 2021 2114 keer bekeken

Er staat weer een nieuwe aflevering van Noord Holland Beweegt online! Bekijk hier de derde aflevering van Noord-Holland Beweegt waarin Marc en Mildred dé tip geven voor gezellig samen fietsen.

In aflevering 3 gaat presentator Sjoerd Hilarius met Kok langs de fietsenmaker. Kok fietst op een vouwfiets, maar de scharnieren werken niet meer helemaal naar behoren. Gelukkig heeft fietsenmaker Mike hier wel een oplossing voor! Ook maken we kennis met Marc en Midred. Marc is oud-atleet en is tweemaal Europees kampioen duatlon geweest, een multisportdiscipline waar sporters lopen, fietsen en weer lopen. Inmiddels heeft Marc een fietsenzaak, dus fietsen zit echt in zijn bloed! Inmiddels fietst hij graag samen met zijn vrouw Mildred, maar door Marc's verleden als topsporter is het verschil in niveau soms wat lastig. Dáár hebben ze een oplossing op bedacht. Zo fietsen ze samen mooie afstanden. Echte Doortrappers!

Bekijk hieronder de aflevering 3 van Noord-Holland Beweegt (accepteer alle cookies om het filmpje te kunnen kijken). Het filmpje is ook te bekijken via YouTube.

Van zondag 6 juni tot 11 augustus was Doortrappen wekelijks te zien in het regionale tv-programma Noord-Holland Beweegt. In 10 afleveringen bezocht presentator Sjoerd Hilarius verschillende ‘echte Doortrappers’ in de gemeente Amsterdam en in de andere gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam. Heb je ze gemist? Geen zorgen! De komende 10 weken zullen wij hier en op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam en Verkeer & Meer iedere week een aflevering delen.

Cookie settings