Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietstocht Haarlemmermeer - Hoofddorp

Stephanie Piët May 15, 2023 59 keer bekeken

Start

2023-05-26 at 09:30

End

2023-05-26 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen, Team Sportservice en Rijwieltourclub Hoofddorp organiseren daarom voor de vierde keer een Doortrappen-fietstocht. Meld je snel aan!

Op de dag is er aandacht voor de natuur, gezelligheid én veiligheid. Meefietsen op vrijdag 26 mei? Meld je dan snel aan!

Rondom Haarlemmermeer zijn twee mooie fietsroutes uitgezet van 15 km en 30 km. Je kunt zowel meedoen met een gewone fiets als een e-bike. Deelname aan de fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel even aan. De routes zijn in principe bedoeld voor 55-plussers, maar iedereen is welkom om mee te fietsen. Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekken en routes bij jou in de buurt. Kom alleen of samen met iemand anders en geniet van het groene landschap!

 

Datum: Vrijdag 26 mei

Locatie: Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Routes: 15 of 30 km

Tijd: 10.00 - 13.00 uur (9.30 inloop koffie en thee)

 

Aanmelden fietstocht

Deelnemen aan de Doortrappen-fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk donderdag 25 mei 2023: klik hier

De nieuwe deelnemers aan deze tocht ontvangen een voucher waarmee bij rijwielhandel Balk in Nieuw-Vennep een fietsspiegel gemonteerd kan worden voorafgaand aan de tocht. De voorraad is beperkt, dus op=op!

 

Avond Fiets 4-daagse

RTC Hoofddorp organiseert jaarlijks de Avond Fiets 4-daagse voor IEDEREEEN in en rond de Haarlemmermeer. Dit jaar voor de 25e keer!! Jong en oud kunnen hier aan meedoen op elke soort fiets. Een gewone fiets, ligfiets, racefiets of e-bike, het mag allemaal. Voor elke avond hebben we een andere route met een afstand van ongeveer 30 kilometer. Onderweg zijn er controleposten met versnaperingen. Op de laatste avond is er voor alle deelnemers bij terugkomst koffie, thee of fris met gebak. Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering!

 

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat de fietsspiegel monteren en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

 

Cookie settings