Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fiets je mee? Doortrappen fietstocht op 23 september in Haarlemmermeer!

Stephanie Piët August 31, 2022 214 keer bekeken

Start

2022-09-23 at 09:30

End

2022-09-23 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen, Team Sportservice en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren daarom op vrijdagochtend 23 september een Doortrappen fietstocht.

Op de dag is er aandacht voor de natuur, gezondheid, gezelligheid én veiligheid. Doe jij mee met de fietstocht?

Rondom Haarlemmermeer zijn twee mooie fietsroutes uitgezet. Dit kan zowel met een normale fiets als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar we werken wel met vooraf aanmelden. Het zijn routes in eerste instantie bedoeld voor fietsers van 65+, maar iedereen is welkom om op deze dag mee te fietsen. Op de route ontdek je het groen van de natuur en verrassende nieuwe plekjes, met weinig obstakels en relatief rustige kruisingen. De route van 15 km of 30 km start en finisht bij het sportcomplex Toolenburg in Hoofddorp. Tijdens de pauze wordt er een leuke quiz georganiseerd.

 

Datum: vrijdag 23 september 2022

Locatie: Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Routes: 15 of 30 km

Tijd: 09.30 – 12.00 uur (09.30 inloop koffie en thee)

 

Aanmelden

Deelnemen aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk donderdag 22 september.

  • Klik hier
  • Rode knop: toevoegen
  • Klik rechtsboven op winkelmandje (gratis)
  • Afronden
  • Vul gegevens in
  • Je hoeft daarvoor niet in te loggen

Gratis fietsspiegel

Wist je dat je ook direct een gratis fietsspiegel kan monteren? Deelnemers ontvangen een tegoedbon, waarmee zij van tevoren gratis een fietsspiegel kunnen laten monteren bij Balk Rijwielen in Nieuw-Vennep. Zo kan iedereen veilig en goed voorbereid op pad!

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat de fietsspiegel monteren bij Balk Rijwielen en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

 

Cookie settings