Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fiets je mee? Doortrappen fietstocht op 20 mei

Stephanie Piët April 12, 2022 236 keer bekeken

Start

2022-05-20 at 09:30

End

2022-05-20 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen, Team Sportservice en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren daarom op vrijdag 20 mei 2022 een Doortrappen fietstocht.

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen, Team Sportservice en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren daarom op vrijdag 20 mei 2022 een Doortrappen fietstocht. Op de dag is er aandacht voor de natuur, gezelligheid én veiligheid. Doe jij mee met de fietstocht? Dan ontvang je ook direct een tegoedbon voor het monteren van een gratis fietsspiegel bij Balk Rijwielen.

Rondom Haarlemmermeer zijn twee mooie fietsroutes uitgezet van 15 km of 30 km. Dit kan zowel met een normale fiets, als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar we werken wel met vooraf aanmelden. Het zijn routes in eerste instantie bedoeld voor fietsers van 65+, maar iedereen is welkom om op deze dag mee te fietsen. Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekjes en routes bij jou in buurt. Kom alleen of juist samen met iemand en geniet van het groen van de natuurlijk.

Datum: vrijdag 20 mei 2022

Locatie: Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Routes: 15 of 30 km

Tijd: 9.30 – 12.00 uur (09.30 inloop koffie en thee)

Aanmelden: Klik hier

Deelnemen aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Deelnemers ontvangen een tegoedbon, waarmee zij van tevoren gratis een fietsspiegel kunnen laten monteren bij Balk Rijwielen in Nieuw-Vennep. Zo kan iedereen veilig en goed voorbereid op pad!

Een goede voorbereiding is het halve werk! De tocht op 20 mei is een goede voorbereiding voor de Avond Fiets 4-daagse (AF4daagse) die voor de 24ste keer georganiseerd wordt door RTC Hoofddorp van 27 juni tot en met 30 juni 2022. Inschrijven voor de AF4daagse? Klik hier om je aan te melden en kom lekker in beweging!

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat de fietsspiegel monteren bij Balk Rijwielen en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Cookie settings