Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen fietstocht in Haarlemmermeer tijdens Nationale Sportweek

Dieuwke de Vries September 01, 2021 830 keer bekeken

Start

2021-09-24 at 09:30

End

2021-09-24 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

 Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp

Team Sportservice Haarlemmermeer en rijwieltourclub Hoofddorp organiseren in de Nationale Sportweek, op vrijdag 24 september, een Doortrappen fietstocht. Fiets ook mee en geniet van de natuur, beweging en gezelligheid.

Door vrijwilligers van rijwieltourclub Hoofddorp (die ook de Avond Fiets4 daagse organiseren) worden er twee mooie routes uitgezet in de omgeving van Haarlemmermeer. Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekjes en routes bij jou in de buurt. Fiets de route alleen of juist samen met iemand. Geniet van het groen van de natuur en kom lekker in beweging.

Team Sportservice Haarlemmermeer is ook van de partij deze dag en verzorgt vooraf een FietsFit warming-up. Samen maken we de spieren los, zodat iedereen soepel op zijn of haar fiets stapt. Op de route is er ruimte voor een drinkpauze en kun je jouw kennis testen in een leuke fietsquiz van Doortrappen.

Je kunt kiezen tussen een route van 15 km of 30 km. 

Programma
09.30 – 10.00    Inloop met koffie/thee
10.00 – 10.30    FietsFit warming-up en start van de route (je kunt zelf bepalen hoe laat je start)
+/-        12.00    Finish, ontvangst goodiebag

Praktische informatie
Datum:          Vrijdag 24 september
Locatie:         Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp
Routes:          15 of 30 km

Ook meefietsen? Leuk!
Iedereen is vrijdag 24 september welkom om mee te fietsen met zijn of haar eigen fiets. Dit kan zowel met een normale fiets als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.

Klik hier om jezelf aan te melden voor de fietstocht op vrijdag 24 september in Haarlemmermeer/Hoofddorp.
 

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings