Doortrappen voor professionals

July 08, 2024

Elk jaar organiseren we inspiratiebijeenkomsten en trainingen voor Doortrappen-professionals. Werk jij bij een gemeente, ben je buurtsportcoach of zet je je vanuit een andere rol in voor fietsveiligheid voor ouderen? Meld je hier aan voor inspiratiebijeenkomsten en trainingen.

Inspiratiebijeenkomsten
We nodigen je uit om aan te sluiten bij de Doortrappen Gelderland inspiratiebijeenkomsten. Elk jaar organiseren we 4 online bijeenkomsten waar je als gemeenten in contact komt met andere gemeenten die met Doortrappen aan de slag zijn, of willen gaan.

Voor in de agenda
Dit jaar organiseren we nog inspiratiebijeenkomsten op de volgende data:

  • Dinsdag 10 september 2024 | Vooruitblik: Doortrappen tijdens de winter --> Meld je aan
  • Dinsdag 10 december 2024 | Afsluiting 2024: plannen voor komende jaren --> Meld je aan


Training Buurtsportcoaches: Help jij de oudere fietser weer vrolijk én veilig in het zadel?
Wil jij ook dat oudere fietsers genieten van hun wekelijkse tocht en lekker ontspannen op de elektrische fiets zitten? Buurtsportcoaches zijn een belangrijke potentiële schakel in het lokale netwerk van ouderen. Daarom biedt Doortrappen Gelderland een online training aan. Ben of ken jij een buurtsportcoach die aan de slag wil met fietsveiligheid voor ouderen? Dan is de online training op maandag 7 oktober wat voor jou. Op de website lees je alles over de training en kun je je aanmelden: https://www.buurtsportcoachacademieoost.nl/aanbod/.

Cookie settings