Driewielontdekdag in Putten op 13 juni op een succes

June 13, 2024

Doortrappen Gelderland organiseerde samen met driewielfietskopen.nl een driewielontdekdag in Putten. 30 oudere fietsers probeerde verschillende driewielfietsen uit. Zij konden gratis deelnemen en zo ervaren hoe een driewielfiets kan bijdragen aan veiliger en blijven fietsen.

Opzoek naar de juiste match

Fietsen is niet alleen heel erg leuk, maar ook een goede manier om in beweging te blijven! En omdat bewegen zo belangrijk is, ook op latere leeftijd, kregen de deelnemers deze dag persoonlijke aandacht en adviezen om zo de perfecte match te vinden. Dit leidde dan ook tot positieve reacties; “Ik vond het fijn om verschillende modellen te proberen en hierbij persoonlijk begeleid te worden”.

Eigenaar Martijn Grift van Thuismobiel.nl en Driewielfietskopen.nl in Putten vult aan: “Vrijheid is alles voor mensen”.

 

Doortrappen Gelderland

Deze driewielontdekdag is aangeboden vanuit het programma Doortrappen in opdracht van provincie Gelderland. Doortrappen is een initiatief dat zich inzet om ouderen dan ook langer en veiliger op de fiets te houden, dit omdat fietsen ouderen helpt langer gezond, sociaal en zelfredzaam te blijven. Naast het ontdekken van de driewielfiets biedt Doortrappen nog veel meer activiteiten en cursussen aan. Kijk voor alle activiteiten, cursussen of meer informatie op Doortrappen | Platform Doortrappen.

Heeft u vragen over de driewielfietsontdekdag of wilt u graag een driewielfiets uitproberen, dan kunt u contact opnemen met Martijn Grift, 0341-745062 of kijk op www.driewielfietskopen.nl


 

Cookie settings