Extra budget Fietshelmkortingsactie

May 01, 2024

Op 10 april is de Doortrappen Gelderland Fietshelmkortingsactie van start gegaan. Provincie Gelderland had budget beschikbaar gesteld voor de aanschaf van 3000 fietshelmen met korting. Dit aantal is al binnen drie weken bereikt! Daarom is er extra budget beschikbaar gesteld.

Op 10 april is de Doortrappen Gelderland Fietshelmkortingsactie van start gegaan. Provincie Gelderland had budget beschikbaar gesteld voor de aanschaf van 3000 fietshelmen met korting. Dit aantal is al binnen drie weken bereikt! Vanwege het positieve effect van de fietshelm op de verkeersveiligheid is extra budget beschikbaar gesteld voor nog eens 3000 fietshelmen.
 
Groot succes
Provincie Gelderland is erg blij met het succes van de actie! De fietshelm draagt goed bij aan de provinciale doelstelling om het aantal ernstige verkeersslachtoffers te verminderen De kortingsactie stimuleert daarmee oudere fietsers zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen, wat helpt om langer gezond, sociaal en zelfredzaam te blijven.

Over de actie
Maar liefst 185 fietsenwinkels nemen deel aan de fietshelmkortingsactie van Doortrappen Gelderland. Fietshandelaren merken dat fietsers speciaal voor de actie naar de winkel komen, de belangstelling is overweldigend. Zo gaf een winkel aan in plaats van één helm per weekend, nu wel 25 helmen te verkopen! Lees alles over de fietshelmkortingsactie op de website en bekijk welke fietsenwinkels in jouw gemeente meedoen aan de actie: https://ideate.nl/fietshelmgelderland/

De actie loopt t/m 31 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt. Dus op = op.

Communicatie
Help jij mee om nog meer oudere fietsers op de hoogte te brengen van de fietshelmkortingsactie? Je kunt over de actie communiceren door gebruik te maken van de social media tekst en afbeelding. Deze vind je samen met een poster en flyer in de bijlage.

Cookie settings