Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Leefstijldag Beuningen Vitaal

Carmen Meijer June 03, 2024 39 keer bekeken

Start

2024-06-08 at 13:00

End

2024-06-08 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

De Lèghe Polder; Schoolstraat 16; 6641 DC Beuningen

Op 8 juni 2024 zal de Beuningen Vitaal leefstijldag weer van start gaan! Bent u ook aanwezig? Van 13.00 uur tot 16.00 uur staan er in de Lèghe Polder verschillende workshops voor u klaar. Wees welkom, er is een vrije inloop!

Wat is er te doen? 
Naast de workshops die aangeboden worden, zijn er informatieve kraampjes aanwezig. Hier kunt u vragen stellen over de verschillende organisaties. Ook is er de mogelijkheid om een gratis gezondheidscheck te doen. U kunt wat drinken in de koffiehoek of een praatje maken met een van de professionals die deze dag aanwezig.

Ontdek onze workshops tijdens de leefstijldag!

Valpreventie: In deze workshop leert u van een professional tips over valpreventie. Daarnaast leert u valgevaar voorkomen. Zo blijft u op de been!

Gezonde voeding: Wat is gezonde voeding? En hoe lees ik dit op het etiket? Dat kunt u in deze workshop leren. Stel ook gerust uw vragen omtrent voeding!

Yoga: Bent u benieuwd naar wat yoga is? Doe mee aan de yoga les! Hier wordt o.a. aandacht besteedt aan een goede ademhaling en balans.

Veiliger fietsen: In deze workshop gaat u met een instructeur van ‘doortrappen’ aan de slag om veiliger te kunnen fietsen. Zij kunnen u voorlichting geven en u kunt een gratis fietscheck doen.

Digitalisering en nieuwe technologie: Technologie wordt steeds belangrijker in de toekomst. In deze workshop kunt u informatie krijgen over digitalisering en nieuwe technologie.

Cookie settings