Doortrappen trapt af op de seniorenbeurs

ProfielfotoRick Schotman May 09, 2019 2457 keer bekeken

Doortrappen Enschede is officiƫel van start gegaan. Tijdens de Seniorenbeurs van Alifa hebben we ons gepresenteerd en hebben we de eerste Doortrappers van Enschede ontmoet. Ook lanceerden we de Doortrappen-groep in de SMART app: fietsen, punten sparen en op de hoogte blijven. Meld u zich ook aan?

De Seniorenbeurs van Alifa is de grootste, jaarlijks terugkerende beurs voor senioren. Op 25 april vond deze beurs plaats in de Diekmanhal in Enschede. Op de beurs komen meer dan 50 organisaties op gebied van wonen, zorg en welzijn, mobiliteit en vrije tijd samen om hun producten en plannen te presenteren.

Wij hebben de beurs aangegrepen om Doortrappen aan Enschede te presenteren en te delen wat we met Doortrappen in Enschede van plan zijn. Tijdens de beurs gingen we in gesprek met Doortrappers-in-de-dop en lieten we de middelen zien die speciaal voor Doortrappen zijn ontwikkeld. De beurs was goed bezocht en we hebben leuke reacties ontvangen. We merkten dat er al veel wordt gefietst, zodat er al veel Doortrappers in Enschede wonen.

Naast de lancering van Doortrappen hebben we ook de speciale Doortrappen-groep binnen SMART gelanceerd. SMART (Self-Motivated And Rewarded Travelling) is een handige, gratis app die jou helpt slimmer en bewuster van, naar en in Twente te reizen. Met SMART kun je door slim te reizen punten verdienen. Deze punten kunnen vervolgens in de SMART webshop verzilverd worden. Door je in de app bij instellingen aan te melden met de groepscode Doortrappen2019, neem je automatisch deel aan de groep Doortrappers in Enschede. Ook ontvang je zo leuke tips en nieuws over aankomende activiteiten. Een niet te missen app!

De komende tijd kom je Doortrappen in Enschede steeds vaker tegen. Houdt deze pagina in de gaten voor nieuws en updates.

Cookie settings