Doortrappen aanwezig op Fietsfestijn Enschede

ProfielfotoRick Schotman August 14, 2019 231 keer bekeken

Start

2019-09-21 at 11:30

End

2019-09-21 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Oude Markt, Enschede

We zetten fietsen in het zonnetje tijdens de Fietsweek Enschede. Doortrappen is aanwezig bij het Fietsfestijn op de Oude Markt.

Steeds meer mensen weten dat fietsen vaak de beste manier is om je te verplaatsen. In Enschede pakken we nu al veel vaker de fiets en dat is heel goed nieuws. Want fietsen is leuk, snel, comfortabel, duurzaam, voordelig én gezond.

Dus zetten we fietsen in het zonnetje tijdens de Fietsweek, die dit jaar van 16 t/m 22 september wordt georganiseerd. Er zijn veel leuke acties en we organiseren allerlei activiteiten die iets met de fiets te maken hebben. En op zaterdag 21 september is er van alles te beleven op de Oude Markt bij het Fietsfestijn, een evenement waar je absoluut bij wilt zijn! Zet het Fietsfestijn nu vast in je agenda!

Want Enschede wil in 2020 dé Fietsstad van Nederland zijn. Tussen 13 augustus en 31 oktober kun je stemmen op de site van de fietsersbond. Stem dus nu op Enschede Fietsstad 2020 op www.fietsersbond.nl .

In Enschede zijn steeds meer inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente hard aan het werk om van Enschede een échte fietsstad te maken. Samen geven we Enschede steeds meer positieve fietsenergie.

Op https://enschedefietsstad.nl/fietsweek/ vind je meer informatie over de activiteiten die tijdens de Fietsweek Enschede plaatsvinden. Kijk ook hier voor meer informatie en voor het actuele programma-overzicht.

Cookie settings