Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fiets mee met Team Sportservice in Enkhuizen

Esther van den Helder May 02, 2024 451 keer bekeken

Speciaal voor 60-plussers uit de omgeving van Enkhuizen organiseert Team Sportservice op vrijdag 31 mei een mooie fietstocht. De route van ongeveer 3 uur gaat langs groene fietspaden en je komt op de mooiste plekjes in en om Enkhuizen. Stap jij ook met ons op de fiets?

De fietstocht wordt begeleid door fietsdocenten Ramon Kolenberg en Mariëtte Schneider. En naast fietsen gaan wij ook kort in op de verkeersveiligheid, samen fietsen en afspraken hierover maken. Ben jij helemaal op de hoogte van alle verkeersregels voor fietsers?

Ramon Kolenberg: ''De tocht duurt ongeveer 3 uur en tussendoor zijn er natuurlijk verschillende afstapmomenten. Ook is er ruimte om even een kop koffie of thee te drinken onderweg. De fietstocht is geschikt voor alle soorten fietsen. Of je nou op een stadfiets, toerfiets, e-bike of driewielers fietst. Iedereen is welkom!’

Locatie en tijd:
Wanneer: Vrijdag 31 mei
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Waar: Start vanaf de parkeerplaats bij Sportpark Het Rietbos
De Gouw 3, 1602 DN Enkhuizen

Meer informatie en aanmelden 
De kosten voor de fietstocht zijn 5 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee. Dit dient contant te worden betaald bij aanvang. Omringpashouders krijgen 20% korting. Het dragen van een helm wordt geadviseerd, is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Paul Molenaar via pmolenaar@teamsportservice.nl of te bellen naar 06 – 83538259.

Team Sportservice werkt samen met Team Sport Hoorn in het programma Doortrappen 

Cookie settings