Workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’

Thea van der Veen June 10, 2022 71 keer bekeken

Start

2022-08-23 at 09:30

End

2022-08-23 at 11:45

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Stichting ‘t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 te Emmen

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in samenwerking met de combicoach seniorensport voor inwoners (60+) van de gemeente Emmen de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’.

Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat u zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als u een jaartje ouder wordt. Maar hoe gaat u om met drukke fietspaden? Hoe fiets u veilig op een e-bike of op een gewone fiets? En hoe blijf u vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de leerzame ochtend. Diverse thema's worden besproken aan de hand van stellingen, filmpjes, feiten, foto’s en spelvormen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen, maar u moet zich wel opgeven.

Fietstocht

In de middag organiseren we een fietstocht waar u ook aan kunt deelnemen. Dit is geen verplichting, u kunt ook alleen de workshop volgen. Mocht u mee willen fietsen, dan kunt u voor €7,50 een lunch krijgen.

Aanmelden

Aanmelden kan vóór 18 Augustus bij seniorensport@emmen.nl of bij Edith Keesman 06-46998002. Graag bij aanmelden vermelden of u wilt blijven lunchen en/of u mee wil fietsen.

 

Cookie settings