Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Edam-Volendam: Doortrappen Demo-ochtend bij Ronald Schot

Suzanne van der Aar May 01, 2024 228 keer bekeken

Attentie fietsers: op zaterdag 11 organiseert Doortrappen een Demo-ochtend bij fietsenzaak Ronald Schot in Edam. Wat dit evenement precies inhoudt en wat jij mee naar huis neemt? We fietsen je even door de informatie heen!

De Doortrappen Demo-ochtend

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over zorgeloos en mét plezier blijven fietsen. De ervaren werknemers van Ronald Schot geven je fiets een gratis controle én nemen je mee in de nieuwste fietsmodellen. Daarnaast staan er verschillende Veilig Fietsen- en Samen Fietsen-tips op je te wachten. Toch meer fysiek ingesteld? Doe mee met de FietsFit-oefeningen en stap zo sterker op de fiets. Deze oefeningen zetten de ‘fit’ in fiets!

Actie: nieuwe fietsspiegels en kortingsbon van €25,-

Je gaat zeker ook niet met lege handen naar huis. Zo krijg je niet alleen een stel gratis fietsspiegels, maar ook een kortingsbon van €25,- voor een nieuwe helm. Wees er wel snel bij, want voor de actie geldt… Op = op!

Wanneer en waar?

Zaterdag 11 mei van 11.00 tot 13.30 uur. De Demo-ochtend is bij fietsenzaak Ronald Schot aan de Grote kerkstraat 9 in Edam.

Voor wie?

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. Zien we jou verschijnen 11 mei?

Doortrappen X BOVAG

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker. 

Cookie settings