Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fit- en Vitaaldag 2023

Julia den Besten April 18, 2023 26 keer bekeken

Start

2023-04-22 at 10:00

End

2023-04-22 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Team Sportservice, Club en Buurthuiswerk, de Zorgcirkel, Vitaal Waterland, lokale (sport)aanbieders en gemeente Edam-Volendam willen 60-plussers ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Daarom nodigen wij alle 60-plussers uit voor de Fit- & Vitaaldag op zaterdag 22 april 2023!

Tijdens de Fit- en Vitaaldag 60+ op zaterdag 22 april kun je gratis deelnemen aan verschillende fitheidstesten en kom je alles te weten over een gezonde levensstijl op de Beweegmarkt. 

Fitheidstest

Op de Fit- en Vitaaldag kun je je fitheid testen. Hierin gaat het bijvoorbeeld om balans, kracht, uithoudingsvermogen, BMI of vetpercentage. Zo krijg je een compleet beeld van je eigen fitheid.

Beweegmarkt

Lokale (sport)aanbieders presenteren hun aanbod op de beweegmarkt. Hier kun je gratis deelnemen aan korte lezingen en proeflesjes. Zo is er bijvoorbeeld een proefles Cognitieve Fitness en een lezing over gezonde voeding. Ook zijn er fysiotherapeuten, diëtisten en wijkverpleegkundigen aanwezig.

De laatste 1000 dagen

Als klap op de vuurpijl is ook Machteld Huber, grondlegger van het gedachtegoed Positieve Gezondheid, aanwezig om een lezing te geven over haar nieuwe project ‘De laatste 1000 dagen’. Machteld Huber zegt zelf: "Het accent ligt niet op ziekte, maar op mensen zelf, op hun veerkracht en wat hun leven betekenisvol maakt." Haar lezing op de Fit en Vitaal dag gaat over 'de laatste 1000 dagen'. Bij een goed begin hoort 'ook' een goed einde. Hoe zorg je goed voor de laatste fase van je leven?

Waar en wanneer?

  • Wanneer: Zaterdag 22 april van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Waar: Sporthal De Groote Molen, Seevancksweg 93 Oosthuizen.
Cookie settings