Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Fietsclub De Wolden

Bianca Kort November 09, 2021 253 keer bekeken

Veilig, langer en plezierig fietsen. In het kader van Doortrappen is in september 2021 ook in De Wolden gestart met een fietsclub. Dit is nu Fietsclub De Wolden.

In Zuidwolde is eind september Fietsclub De Wolden gestart. Elke week op de woensdagmiddag vanaf 13.30 uur leggen enthousiaste fietsers uit onder andere Zuidwolde, Koekange en De Wijk samen met een fietsdocent van de Fietsersbond een knooppunten-route af. 10 weken lang komt deze groep in beweging, geniet van de mooie natuur en komt met elkaar in contact als fietsliefhebbers. Het doel is om gezellig samen te fietsen en onderweg meer te leren over veiligheid op de fiets.

Naast het fietsen staat ook het geven van voorlichting op het programma. Met onder meer een bezoek aan een fietsenmaker, fysiotherapeut en het uitvoeren van een e-bike omgangsbaan.

Na de begeleiding van de fietsdocent van de Fietsersbond is het de bedoeling dat de groep zelfstandig blijft fietsen. Lijkt het u ook leuk om gratis aan te sluiten bij Fietsclub De Wolden? Meldt u zich dan aan bij Gerdo van Dalen seniorensport@dewoldenhoogeveen.nl.

Cookie settings