Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Beuningen

U kunt goed doortrappen in gemeente Beuningen! Fietsen is namelijk goed voor iedereen. Fietsen is niet alleen een vervoermiddel; het is een bron van vrijheid, gezondheid en plezier. Met Doortrappen willen we ervoor zorgen dat alle inwoners veilig en met vertrouwen kunnen blijven fietsen, ongeacht hun leeftijd.

Fietsen houdt u namelijk niet alleen fysiek actief, maar het versterkt ook de mentale gezondheid en het gevoel van zelfstandigheid. Ook is het een milieuvriendelijke en goedkope manier om van A naar B te komen.

Wat biedt Doortrappen in Beuningen? We organiseren bijvoorbeeld voorlichtingsbijeenkomsten waar senioren alles leren over fietsveiligheid, gezondheidseffecten van fietsen en het belang van de goede fietsuitrusting.

Maar dat is niet alles. We zetten ons in voor een fietsvriendelijke omgeving. Zo verbeteren we ook de fietspaden en zorgen we voor nieuwe routes. We nemen dus maatregelen om het fietsen in Beuningen veiliger en comfortabeler te maken.

Doe mee met Doortrappen en blijf genieten van de voordelen van fietsen! Samen zorgen we ervoor dat Beuningen een gemeente blijft waar iedereen veilig en met plezier kan blijven fietsen.

 


Cookie settings