West: Doortrappen Demo-ochtend bij Bike Totaal Schoonhoven

May 06, 2024

Goed nieuws Amsterfietsers: op vrijdag 17 mei organiseert Doortrappen een Demo-dag bij fietsenzaak Bike Totaal Schoonhoven in West. Wat dit evenement precies inhoudt en wat jij mee naar huis neemt? We fietsen je even door de informatie heen!

De Doortrappen Demo-ochtend

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over zorgeloos en mét plezier blijven fietsen. Zo staan er verschillende Veilig Fietsen- en Samen Fietsen-tips op je te wachten. Ook geven de ervaren medewerkers van Bike Totaal Schoonhoven je fiets een gratis fietscheck. 

Actie: korting op fietsspiegels en fietshelm

Je gaat zeker ook niet met lege handen naar huis. Zo krijg je maar liefst 50% korting op nieuwe fietsspiegels en 50% korting op de fietshelm Abus Hyban 2.0! Wees er wel snel bij, want voor de actie geldt… Op = op.

Wanneer en waar?

Vrijdag 17 mei van 9.00 tot 13.00 uur. De Demo-ochtend is bij fietsenzaak Bike Totaal Schoonhoven aan de Pieter Calandlaan 774 in Amsterdam-West.

Voor wie?

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. Zien we jou verschijnen 11 mei?

Doortrappen X BOVAG

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker. 

Cookie settings