Fietsliefhebbers in Amsterdam Zuid opgelet!

August 21, 2023

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met andere te fietsen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Elke maandag wordt er een fietstocht georganiseerd speciaal voor de 50-plussers in Amsterdam Zuid. Samen met anderen kun je de prachtige omgeving van Amsterdam Zuid verkennen op een ontspannen manier.

Wanneer:

De fietstocht begint en eindigt bij bij het Huis van de Wijk Olympus, gelegen aan de Olympiaweg 29. De fietstocht begint om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur. We zullen een mooie route volgen waarbij we niet alleen genieten van het fietsen, maar ook van het gezelschap van medefietsers.

 

Fietsgroep Amsterdam Zuid  

Startpunt 

Olympiaweg 29, Huis van de Wijk Olympus, Amsterdam

Dag

Wekelijks op maandag

Tijd

10.00 uur – 11.00

Na afloop van de fietstocht kan je genieten van een heerlijke kop koffie, thee en vers fruit (eigen bijdrage €1,-)

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips. De Amsterdam Zuid Fietstocht 50+ is een samenwerking tussen verschillende organisaties: Sooz, Buurtteam Amsterdam en Doortrappen. Samen zetten we ons in voor veilig (blijven) fietsen.

Aanmelden of meer weten:

Aanmelden voor de fietstocht? Mail Anita via a.muschner@soozamsterdam.nl. Voor meer informatie over het evenement en het doel van onze samenwerking, kun je terecht op www.doortrappen.nl/amsterdam.

Sluit je aan bij de Amsterdam Zuid fietsgroep en geniet van de gezelligheid en beweging! Tot maandag!

 

Onderkant formulier

 

Cookie settings