Fiets mee met de Doortrappen fietstocht op 25 juni!

June 13, 2023

Op zondag 25 juni organiseert Doortrappen een fietstocht samen met Fit in Oost en Fietsvriendinnen Amsterdam. Op de dag is er aandacht voor de natuur, gezelligheid én veiligheid. Doe jij ook mee met de fietstocht?

In Amsterdam Oost is een mooie fietsroute uitgezet van 5-10 km. Je kunt zowel meedoen met een normale fiets als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar we werken wel met vooraf aanmelden. De fietstocht is in eerste instantie bedoeld voor fietsers van 55+, maar iedereen is welkom om op deze dag mee te fietsen! Fiets ook mee en ontdek leuke nieuwe plekjes in Amsterdam. Kom alleen of juist samen met iemand en geniet van het groen van de natuur.

 

Datum: zondag 25 juni

Locatie: Sporthal Zeeburg op Insulindeweg 1001

Route: 5-10 km

Tijd: 11.00 tot 14.00 uur

 

Aanmelden

Deelnemen aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Om je aan te melden, bel organisator Amina Lasri via 0643614287 of Fatima Nahari via 0647937731. Of mail naar minalasri@hotmail.nl. Vergeet niet je eigen fiets mee te nemen!

 

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat een fietsspiegel monteren en bekijk onze andere veilig fietsen tips op www.doortrappen.nl

Cookie settings