Wil is de Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Zuidoost!

December 07, 2022

Donderdag 1 december was de feestelijke uitreiking van de bokaal voor Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Zuidoost. De winnaar: Wil Jonkers!

George, Wils partner, nomineerde haar omdat hij trots is op haar fietsprestaties. Zo fietsten ze in 2015 samen helemaal van Amsterdam naar de Dolomieten in Italië en weer terug. Op fietsen zónder ondersteuning. George heeft van deze belevenis een verslag gemaakt en er is zelfs een artikel over verschenen in een Italiaanse krant. Zoals blijkt uit dit verhaal is Wil een echte Doortrapper!

Stadsdeelbestuurder Tanja Jadnanansing reikte de Beste Doortrapper-bokaal uit aan Wil na een mooie speech over het belang van fietsen. Na afloop van de bokaaluitreiking gingen alle aanwezige 55-plussers los op een swingende beat onder begeleiding van trainers Suraya (wandelclub BeStrong Together) en Sharda (All Vidya Yoga). De uitreiking vond namelijk plaats tijdens Seniorensport en was een mooie samenwerking tussen Doortrappen, Stadsdeel Zuidoost, Team Sportservice Amsterdam, ZuidoostBeweegtNL en Stichting Toekomst en Talent.

Al met al was het een gezellige ochtend! We willen iedereen bedanken voor zijn inzet en aanwezigheid en Wil nogmaals feliciteren met de overwinning. Nu mag zij zich officieel benoemen tot de Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Zuidoost!

Cookie settings