Doortrappen aanwezig bij Fietsdag Noorderpark!

June 14, 2022

Kom op zondag 26 juni gezellig langs bij de Fietsdag in het Noorderpark tussen 11:00 - 13:00! Ga aan de slag met fietsvaardigheid, balansoefeningen of een verkeersles, en fiets mee met de fietstocht. Laat gelijk een gratis fietsspiegel monteren!

De Fietsdag in het Noorderpark op 26 juni is voor iedereen die niet of niet goed kan of durft te fietsen. Tijdens de Fietsdag kun je kiezen of je aan de slag wil met fietsvaardigheid, het oefenen van balans en fietstechnieken of een verkeersles. Hierbij ga je samen met een fietsmaatje op pad door Noord.  

Fiets daarnaast gezellig mee met de (kleine) fietstocht! Er zijn ter plekke vouwfietsen beschikbaar voor mensen zonder eigen fiets. 

Natuurlijk is het Doortrappen team ook aanwezig. Graag gaan we samen in gesprek en geven advies en informatie over fietsveiligheid. Kom je langs? Dan kun je gelijk een gratis fietsspiegel laten monteren. Zo ga je nog veiliger op pad! 

Datum:                26 juni 2022.
Tijd:                      11.00 – 13.00 uur
Locatie:               Fietscontainer naast de Roze Tanker (zie onderstaand kaartje)
Deelname:          gratis
Aanmelden        Rita Gemerts – Rita@noorderpark.nl – 0644300455

Fietsgroepen in Noord

Lijkt het je leuk om vaker samen met een leuke fietsgroep op pad te gaan? Wekelijks worden er verschillende fietsgroepen georganiseerd die in Noord starten:

 • Fietsgroep Nieuwendam
  Vrijdagochtend (wekelijks)
  09:45 - 12:00
  Huis v/d Wijk het Waterlandplein (Waterlandplein 302)
 • Fietsgroep Noord
  Dinsdagmiddag (wekelijks)
  13:30 - 15:30
  Huis v/d Wijk de Evenaar (Kometensingel 189)

 

Cookie settings