Doortrappen van start in Weesp met Doortrappen OBA informatie-uurtje

May 09, 2022

We gaan Doortrappen in Weesp! We trappen af met een leuk OBA informatie-uurtje, waar je, naast informatie over veilig en met plezier blijven fietsen, ook een voucher voor een gratis fietscheck (t.w.v. €17,50) ontvangt!

Sinds maart 2022 hoort Weesp officieel bij de gemeente Amsterdam. Dat betekent dat we, naast de 7 andere Amsterdamse stadsdelen, ook in Weesp gaan Doortrappen! Om goed te beginnen starten we met een Doortrappen OBA informatie-uurtje op donderdagochtend 12 mei van 10:30 - 11:30. 

Het programma

Tijdens het informatie-uurtje is iedereen van 55+ welkom om langs te komen voor vragen, tips en gezelligheid. Waar loop je tegenaan tijdens het fietsen? Hoe blijf je veilig en zelfverzekerd fietsen in de stad? Welke oefeningen kunnen helpen om soepeler op de fiets te stappen? We gaan met elkaar in gesprek en testen de kennis met de Doortrappen fietsquiz. Dat alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers. En je gaat niet met lege handen naar huis: na het informatie-uurtje stap je met een Doortrappen goodiebag weer op de fiets.

Gratis fietscheck + fietsspiegel

Kom je langs bij het Doortrappen OBA informatie-uurtje? Dan krijg je een voucher voor een gratis fietscheck t.w.v. €17,50 bij fietsenmaker Van der Linden Tweewielers in Weesp. De fietsenmaker kijkt of de banden vol genoeg zijn, het zadel goed afgesteld staan stemt de remkabels af en draait spaken aan. Daarnaast geeft hij gratis advies. Alle voorwaarden zijn te vinden op de voucher die je ontvangt op 12 mei. 

Alle informatie op een rijtje

Waar: OBA Weesp, Oudegracht 67, 1381 XX Weesp
Wanneer: 12 mei 2022
Hoe laat: 10:30 - 11:30
Kosten: gratis!
Voor wie: 55+'ers
Je ontvangt een voucher voor een gratis fietscheck!

Hopelijk tot dan!

Cookie settings