Start fietsgroepen in Amsterdam

May 25, 2021

Zowel in Amsterdam Oost, als centrum en Nieuw-West start er een fietsgroep! Fiets gezellig mee met mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam. De fietsgroepen zijn wekelijks of tweewekelijks. Kijk bij de activiteiten voor het volledige overzicht.

Hou je van fietsen of wil je meer in beweging komen? Vind je het gezellig om leuke nieuwe routes in jouw eigen buurt te ontdekken? Fiets dan gezellig mee met één van de fietsgroepen die starten in Amsterdam.

De volgende fietsgroepen staan op de planning:

Amsterdam Oost - start wekelijkse fietsgroep op vrijdag 28 mei
Amsterdam
centrum - start tweewekelijkse fietsgroep op woensdag 2 juni
Amsterdam Nieuw-West - volgt binnenkort

Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Elke week of twee weken fietsen we een nieuwe route. We fietsen in kleinere groepjes de route, dus iedereen kan op zijn eigen niveau en tempo meedoen. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Ook meefietsen? 
Op www.doortrappen.nl/amsterdam vind je het volledige overzicht van alle fietsgroepen.  Hier vind je ook bij wie je jezelf moet opgeven.

Coronaproof 
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je vooraf aan de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.

Cookie settings