Druk bezochte fiets en rollator APK XXL in Flesseman

April 30, 2019

Op vrijdag 12 april jl. organiseerde ‘Laat je niet vallen’ in Amsta Flesseman aan de Nieuwmarkt in het centrum een XXL-editie van de welbekende rollator APK.

Dit keer met Alex de Rollende Fietsenmaker en zijn bakfiets. Alex heeft fietsen afgesteld, de bandenspanning gecontroleerd en waar nodig wat reparaties uitgevoerd.

Tijdens deze XXL editie konden de senioren na de rollator- of fietscheck ook nog een dansje wagen op muziek van vroeger tijdens Het Danspaleis. Er werd veel gedanst en meegezongen en spontaan een polonaise ingezet! Ook werden balans- en krachtoefeningen gedaan onder begeleiding van sportinstructeur Yvonne Schoenmaker. Geen excuses voor Yvonne, iedereen moest meedoen. Als het niet naast de stoel kon, dan in ieder geval op de stoel! Ondanks dat het een koude dag was, waren maar liefst 70 ouderen op deze gezellige middag aanwezig. De oudste met een zeer respectabele leeftijd van 107! Mede dankzij Amsta, Doortrappen, Sciandri en Het Danspaleis kijken we terug op een heel gezellige, geslaagde editie!

Cookie settings