Hoe veilig voel jij je in Amsterdam op de fiets? Doe mee aan ons onderzoek.

De gemeente Amsterdam en Doortrappen slaan de handen ineen om fietsen in onze stad veiliger te maken, vooral voor onze 55-plussers.

De meeste Nederlanders fietsen graag. Maar wanneer we ouder worden, kan het lastig zijn om veilig te blijven fietsen. Met de jaren gaan onze ogen en oren iets achteruit, wordt ons lichaam stijver en kwetsbaarder en reageren we trager. Hoe zorgen we ervoor dat we veilig én met plezier blijven fietsen tot ons 100ste? En hoe kunnen we fietsveiligheid verbeteren in de gemeente Amsterdam? Wij horen graag hoe jij hierover denkt!

Deel jouw ideeën

Het is eenvoudig! Vul onze vragenlijst in via onderstaande button en laat ons weten wat jij denkt dat we kunnen doen om het fietsen in Amsterdam veiliger en gemakkelijker te maken voor 55-plussers. Jouw mening is van onschatbare waarde. Daarom maak jij kans op een fietsveiligheidsbox als je de vragenlijst invult!

Vragenlijst Doortrappen Amsterdam

Maak kans op een fietsveiligheidsbox!

Wanneer jij de vragenlijst invult, maak je kans op een fietsveiligheidsbox. Deze is gevuld met handige accessoires zoals een fietsspiegel, antislip trappers, een fietstas en meer! Deze accessoires kunnen jouw fietservaring nog aangenamer en veiliger maken.

De gemeente Amsterdam en Doortrappen bedanken je voor je betrokkenheid en ondersteuning. Samen maken we Amsterdam een veiligere plek om te fietsen voor iedereen!

Doortrappen Amsterdam
Doortrappen is een initiatief dat gericht is op de veiligheid en het fietsplezier van 55-plussers in Amsterdam. Het programma wordt ondersteund door de gemeente Amsterdam en heeft als doel 55-plussers aan te moedigen om te blijven fietsen.

Doortrappen motiveert 55-plussers om zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen. Dit doen zij met behulp van praktische fietstips, handige oefeningen om soepel te blijven en leuke activiteiten in Amsterdam en omgeving. Kijk voor meer informatie op deze website.

Cookie settings