ZUIDOOST: Doortrappen-actie bij Marc Bike Shop

157 keer bekeken

Start

2024-04-15 at 00:00

End

2024-07-01 at 00:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Goed nieuws! Na een succesvolle Doortrappen Demo-ochtend kun je nu profiteren van een Doortrappen-actie bij Marc Bike Shop! Tot en met 30 juni ontvang je een gratis fietsspiegel én 25% korting op een fietshelm (op = op)! Kom snel langs en leer meteen meer over Doortrappen!

Demo-ochtend 

Op 8 april was de Doortrappen Demo-ochtend bij Marc Bike Shop. Amsterdammers die langskwamen leerden meer over Doortrappen en hoe ze zonder zorgen en met plezier op de fiets stappen. En ze konden meteen hun fiets laten checken en een fietsspiegel laten monteren. Het was een geslaagde ochtend!

 

Actie: gratis fietsspiegel en 25% korting fietshelm

Marc Bike Shop heeft nu een Doortrappen-actie tot en met 30 juni! Kom je langs? Dan profiteer je van het volgende: 

  • Gratis fietsspiegel 

  • 25% korting op een fietshelm 

 

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

De Doortrappen-actie is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Marc Bike Shop. 

 

Kom snel eens langs!

 

Cookie settings