NIEUW-WEST: Wekelijkse fietsgroep

2607 keer bekeken

Start

2023-01-23 at 13:30

End

2023-01-23 at 15:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Osdorperhof, Pieter Calandlaan 84, 1068 NP Amsterdam

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Fiets dan mee met de wekelijkse fietsgroep in Amsterdam Nieuw-West!

Wanneer?
Iedere maandag vertrekt de fietsgroep vanaf de Pieter Calandlaan om een mooie route in of rondom Amsterdam af te leggen. Onderweg kun je samen genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid. Natuurlijk is er ook tijd voor een koffiepauze. 

Wie?
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Of je nu een e-bike, racefiets of een normale fiets hebt, je bent welkom bij deze fietsgroep! De fietsers bepalen samen de afstand en het tempo en ze houden rekening met elkaar.

Aanmelden of meer weten?  
Neem contact op met Wasilis Psathas via w.psathas@combiwel.nl. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie

 

Fietsgroep Amsterdam Nieuw-West  

Startpunt 

Osdorperhof, Pieter Calandlaan 84, 1068 NP Amsterdam

Dag

Wekelijks op maandag

Tijd

Vanaf 13:30 uur. Neem voor de precieze tijden contact op!

Routes

15 – 40 km


Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is!

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings