Beste Doortrapper 2022 - uitreiking Amsterdam Nieuw-West

55 keer bekeken

Start

2022-12-12 at 13:00

End

2022-12-12 at 14:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Cordaan Osdorperhof

En de winnaar van de Beste Doortrapper 2022 in Amsterdam Nieuw-West is...

Beste Doortrapper 2022

Veel 55-plussers fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag aandacht aan geschonken worden! Daarom is fietsinitiatief Doortrappen de afgelopen tijd op zoek gegaan naar de Beste Doortrapper 2022 in elk stadsdeel van Amsterdam en de gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam. Inwoners konden een vitale fietser van boven de 55 nomineren die volgens hen de Beste Doortrapper 2022-bokaal verdient.

 

Beste Doortrapper van Amsterdam Nieuw-West

Inmiddels is de nominatieperiode voorbij en is de Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Nieuw-West bekend. Op maandag 12 december vindt dan ook de feestelijke uitreiking plaats! De uitreiking vindt plaats van 13:00 tot 14:00 uur bij Cordaan Osdorperhof, aan de Pieter Calandlaan 84, 1068 NP Amsterdam. Na de uitreiking van de bokaal aan de winnaar is er de mogelijkheid om tijdens een koffietafelgesprek te praten met de stadsdeelbestuurder, de coördinator van Doortrappen en een leuke fietsquiz te doen. Ontvang meteen het gratis magazine van Doortrappen en FietsFit oefeningen! Uiteraard zijn naast de winnaar ook andere Doortrappers uitgenodigd. Zien wij jou bij de uitreiking?

 

Over Doortrappen

Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan.

 

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de Beste Doortrapper kun je vinden op de website www.doortrappen.nl en op de Facebookpagina van Doortrappen.

Cookie settings