Sport- en Vrijetijdsmarkt in Amsterdam Nieuw-West

89 keer bekeken

Start

2022-09-11 at 13:00

End

2022-09-11 at 17:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Sloterplas (hoek Cornelis Lelylaan en Meer en Vaart)

Zoeken u en uw kinderen naar sportieve en leuke activiteiten in uw buurt? Kom dan op zondag 11 september samen naar de Sport- en Vrijetijdsmarkt bij de Sloterplas. En doe gratis mee!

Doortrappen aanwezig
Tijdens de markt is Doortrappen aanwezig. Kom langs voor een fietscheck en laat gelijk een fietsspiegel monteren. Of probeer het fietsparcours! Daarnaast kun je natuurlijk altijd bij het Doortrappen team terecht voor vragen of informatie over veilig (blijven) fietsen. Zien we je daar?
 
Wat kan je nog meer verwachten?
  • Sport- en vrijetijdsaanbieders uit Nieuw-West presenteren hun activiteitenaanbod.
  • Spetterende optredens en demonstraties.
  • U en uw kinderen kunnen gratis meedoen met sportklinieken.
  • Acteer- of danslessen van Meervaart Jong (breakdance, streetdance of ballet). De lessen zijn in Osdorp, Geuzenveld en Slotermeer en voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar.

Er zijn verschillende kraampjes voor informatie en u kunt zich er inschrijven. Alle activiteiten tijdens de Sport- en Vrijetijdsmarkt zijn gratis. Dat geldt ook voor lesgeld of contributie bij een sportclub als uw kind een Stadspas heeft. U kunt uw kind dan een jaar laten sporten bij een sportclub. Wij of het Jeugdfonds Sport betalen (mee aan) het abonnement bij de sportclub. Ook voor senioren van 55 jaar en ouder met een Stadspas met een groene stip is vergoeding van lesgeld of contributie mogelijk. Vragen over de vergoedingen met de Stadspas kunt u stellen bij de kraampjes op de sportmarkt.

Agenda en aanwezige aanbieders
  • Datum: zondag 11 september
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Sloterplas (hoek Cornelis Lelylaan en Meer en Vaart)

Aanwezige sport- en vrijetijdsaanbieders zijn onder andere Amsterdam Crusaders, Dance Connects, Doortrappen, Eendracht82 sc, Het Danspaleis, Legendary Sports, Meervaart Jong, Monkey Moves Amsterdam, Stadsdeel Nieuw-West, SV West!, TeamSportService Amsterdam en TURNZ Amsterdam Gymnastics.

Cookie settings