ZUID: Fietsgroep in Amsterdam Zuid

272 keer bekeken

Start

2022-09-16 at 14:30

End

2022-09-16 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Bosbaanweg 1, 1182 DA Amstelveen

Woon je in Amsterdam-Zuid en zoek je een leuke, gezellige fietsgroep waar je samen mee op pad kunt gaan? Bekijk dan de Doortrappen fietsgroep in Zuid, elke vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur in Zuid. Let op: de fietsgroep vindt vier weken lang plaats.

Wekelijks fietst de groep mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam. Het begin- en eindpunt is hierbij altijd Bosbaanweg 1. We fietsen verschillende afstanden. Onderweg kun je genieten van de omgeving en gezelligheid!

Kick-off

Goed nieuws: er start een nieuwe Doortrappen-fietsgroep in Amsterdam-Zuid! De kick-off is op 16 september van 13:30 tot 16:00 uur. Ben jij er ook bij? Klik hier voor meer informatie. 

Veilig fietsen

In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk daarom voordat je op de fiets stapt alvast de tips voor samen fietsen op de website van Doortrappen. Zorg er ook voor dat je eigen fiets veilig is en bedenk bijvoorbeeld of je een fietshelm wil gebruiken.

 

Voor wie?

Of je nu een gewone fiets of elektrische fiets hebt, iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Deelname is gratis. Fiets gezellig mee!

 

Ook meefietsen?

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om mee te fietsen als vrijwilliger? Neem hiervoor contact op met Doortrappen coördinator Robert Ophoff via via 06 – 28 29 10 16 of r.ophoff@xtnt.nl 

 

Praktische informatie

Start-/eindpunt:       Bosbaanweg 1, 1182 DA Amstelveen

Dag:                            Wekelijks op vrijdag

Tijd:                             14:30 – 16:00

 

Let op:

De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is!

 

Cookie settings