Kom naar het Fietsfestival op 28 september in Amsterdam-Noord!

190 keer bekeken

Start

2022-09-28 at 10:00

End

2022-09-28 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Roze Tanker, Noorderpark Amsterdam

Wil je een nog betere (veiligere) fietser worden, mooie prijzen winnen of antwoord krijgen op al jouw vragen over fietsen? Kom op woensdag 28 september naar het Doortrappen Fietsfestival in het Noorderpark in Amsterdam!

 

Programma

Tijdens het fietsfestival kan je vanaf 10.00 uur meedoen aan verschillende activiteiten om te bekijken of te doen. Zo kan je je fiets laten checken door een fietsenmaker, tips ontvangen over veilig fietsen en gezondheid, fietsparcours, fietshelmen passen en nog veel meer! Je kan ook een gratis fietsspiegel laten monteren en draaien aan het rad van fortuin. Om 11.00 uur start de fietsroute met een groep onder begeleiding.

Tijdens het Fietsfestival leer je op een leuke manier hoe jij je fietsveiligheid en -gezondheid kunt verbeteren. Wat kun jij veranderen in je eigen gedrag of aan je fiets om veilig te blijven fietsen? Natuurlijk staat het festival ook in het teken van gezelligheid. Want fietsen moet vooral leuk zijn, en blijven!

Het Fietsfestival is bedoeld voor iedereen die veilig wil blijven fietsen tot zijn 100ste. Of je nu 50 of 90 bent, fietst op een normale fiets of e-bike, regelmatig fietst of niet, wees welkom!

 

Kom je ook?

Woensdag 28 september ben je welkom van 10:00 tot 12:00 bij de Roze Tanker in het Noorderpark in Amsterdam. Kom gezellig langs en vergeet niet je eigen fiets mee te nemen!

Heb je nog vragen? Neem contact op met Rita Gemerts via 06 – 44 30 04 55. 

 

Over Doortrappen

Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan.

Cookie settings