ZUIDOOST: Aftrap tweewekelijkse fietsgroep in Zuidoost!

361 keer bekeken

Start

2022-06-25 at 10:30

End

2022-06-25 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Wijkcentrum Ala Kondre, Krimpertplein 5, 1104 PH Amsterdam

Fiets gezellig mee met mooie fietsroutes (+- 10 km) in en rondom Amsterdam Zuidoost, onder leiding van fietsdocent Hans Mooren! Deelname is helemaal gratis.

Ook in stadsdeel Zuidoost kan iedereen (55+) meedoen met de fietsgroep. Omdat je van fietsen houdt, gezellig met anderen op pad wil of meer in beweging wil komen. Iedereen is welkom.

vanaf 25 juni fietsen we tweewekelijks op zaterdag met elkaar een mooie fietsroute in en rondom Amsterdam, waarbij we altijd vertrekken vanuit wijkcentrum Ala Kondre in Zuidoost (en hier weer eindigen). Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Ook meefietsen? 
Meer informatie of jezelf aanmelden? Neem contact op met Ala Kondre via Whatsapp op 06 – 15 28 05 68, telefonisch via 020 - 34 16 363  of info@ala-kondre.nl . Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie
Startpunt:        Wijkcentrum Ala Kondre*
                          Krimpertplein 5, 1104 PH Amsterdam

Dag:                Tweewekelijks op zaterdag

Tijd:                 10:30 - 14:00

* Dit is ook het eindpunt. Je bent vooraf van harte welkom om hier nog een kop koffie of thee te drinken.

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke twee weken door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is!

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings