NIEUW-WEST: Donderdag fietsgroep in Nieuw-West gaat van start!

952 keer bekeken

Start

2022-06-16 at 10:00

End

2022-06-16 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Trijn Hullemanlaan, 1069 PS Amsterdam

Ook in Nieuw-West gaan we weer van start met de fietsgroepen! Donderdag 16 juni 2022 fietsen we vanaf 10.00 uur met elkaar een mooie fietsroute, waarbij we vertrekken vanaf buurtkamer de Drie Boertjes in Nieuw-West.

Ook in stadsdeel Nieuw-West is iedereen van 55+ welkom bij de start van de fietsgroep in Nieuw-West, georganiseerd door Team Sportservice Amsterdam. Hou je van fietsen, vind je het gezellig om met anderen op pad te gaan of wil je meer in beweging komen? Kom dan gezellig langs!

Fietscheck-voucher

Bij aanmelding voor het startevent van de fietsgroep in Nieuw-west ontvang je een fietscheck-voucher. Kom langs voor een gratis fietscheck t.w.v. €25,- bij Fietswinkel Slotervaart. Deze kun je inleveren tot 27 juni2022 (alleen voor 55+'ers).

Praktische informatie
Start en terugkomst:     Buurtkamer de Drie Boertjes (tegenover het monument

                                          Trijn Hullemanlaan, 1069 PS Amsterdam

Dag:                                  Donderdag 16 juni 2022

Tijd:                                  10.00 uur start fietstocht

                                         11.30-12.00 uur terug, na afloop koffie/thee

Neem contact op met Robert Ophoff via 06 - 28 29 10 61 of r.ophoff@xtnt.nl voor meer informatie en aanmelding. Deelname aan de fietstocht is gratis.

Wekelijks meefietsen in Nieuw-West

Na het startevenement zal de fietsgroep wekelijks plaatsvinden. We fietsen dan op donderdag met elkaar in kleine groepjes mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam, waarbij we altijd vertrekken vanuit Nieuw-West (en hier weer eindigen). Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid. Komt donderdag je niet uit? Dan ben je ook welkom bij de fietsgroep op maandag (alleen voor vrouwen).

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. De groep wordt opgesplitst in verschillende groepen, met verschil in afstand en tempo. Zo kan iedereen, op haar eigen niveau, meedoen. Of je nu een e-bike hebt en graag langere afstanden aflegt of juist niet meer zo goed vooruitkomt en een rustig tempo fijn vindt. Er is altijd een passende fietsgroep voor je. 

Ook meefietsen met de wekelijkse fietsgroep? 
Meer informatie, jezelf aanmelden of lijkt het je leuk om mee te fietsen als vrijwilliger? Neem contact op met Fiona van Diepen via 06 - 49 86 68 80 of fvandiepen@teamsportservice.nl . Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Cookie settings