WEST: Fietsgroep in Amsterdam West

1525 keer bekeken

Start

2022-05-03 at 14:00

End

2022-05-03 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

De Wending, Witte de Withplein 5, 1057 XN Amsterdam

Woon je in West en zoek je een leuke, gezellige fietsgroep waar je samen mee op pad kunt gaan? Meld je dan aan voor de Doortrappen fietsgroep in West, elke dinsdagmiddag 14:00 vanaf de Wending in West.

Wekelijks fietsen we op dinsdagmiddag met elkaar mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam, waarbij we altijd vertrekken vanaf de Wending in West (en hier weer eindigen). Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Of je nu een e-bike hebt of nog lekker op een gewone fiets fietst. Fiets gezellig mee!

Ook meefietsen? 
Meer informatie, jezelf aanmelden of lijkt het je leuk om mee te fietsen als vrijwilliger? Neem contact op met Judith Pot via 06 - 29 646 84. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie
Start-/eindpunt:       De Wending, Witte de Withplein 5, 1057 XN Amsterdam

Dag:                            Wekelijks op dinsdag

Tijd:                             14:00 – 16:00

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is!

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings