Wekelijkse fietsgroep Amsterdam West

1143 keer bekeken

Start

2021-10-26 at 13:30

End

2021-10-26 at 15:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

De Wending, Witte de Withplein 5, 1057 XN Amsterdam

Ook in West start een fietsgroep! Sluit elke dinsdagmiddag van 13:30 tot ongeveer 15:30 aan voor een gezellige fietsmiddag! Iedereen is welkom (55+).

Fiets iedere week gezellig mee met mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam West! De fietsgroep is er voor iedereen die graag op de fiets op pad wil in en rondom Amsterdam West. We fietsen coronaproof: in kleine groepjes en op gepaste afstand. Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. Vooraf ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Ook meefietsen? 
Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden om mee te fietsen? Neem contact op met Judith Pot via 06 29 64 96 84 of j.pot@combiwel.nl. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

We zijn hard opzoek naar vrijwilligers om de fietsgroepen te begeleiden! Lijkt dit je wat? Neem ook hiervoor contact op met Judith Pot via de bovenstaande gegevens.

Praktische informatie
Start- en eindpunt:        De Wending, Witte de Withplein 51057XN Amsterdam

Dag:                wekelijks op dinsdag

Tijd:                 13:30 - 15:30

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Coronaproof 
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je vooraf aan de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is!

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings