Fietsgroep in Amsterdam Centrum

63 keer bekeken

Start

2021-10-06 at 13:00

End

2021-10-06 at 15:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Buurtcentrum de Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201, Amsterdam

Gezellig samen met anderen meer fietsen in en rondom Amsterdam? Geef jezelf dan op voor de fietsgroep in Amsterdam Centrum. Sluit ook aan en fiets samen gezellig mooie fietsroutes.

Woensdag 6 oktober fietsen we met elkaar een mooie fietsroute door en rondom Amsterdam. Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid. Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. We fietsen de route in kleinere groepjes, dus iedereen kan op zijn eigen niveau en tempo meedoen.  

Ook meefietsen? 
Meld jezelf aan bij Jelmer van Herpen via j.vanherpen@xtnt.nl of 06 34268730. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie
Startpunt:        Buurtcentrum de Witte Boei*
                          Kleine Wittenburgerstraat 201, Amsterdam

Datum:            6 oktober 2021

Dag:                 woensdag

Tijd:                 13:00 – 15:00

Route:             15 km

* Dit is ook het eindpunt. Je bent na afloop van harte welkom om hier nog een kop koffie of thee te drinken.

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Coronaproof 
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je vooraf aan de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.


De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings