Doortrappen Karavaan in Nieuw-West

490 keer bekeken

Start

2021-10-09 at 11:00

End

2021-10-09 at 14:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Osdorpplein Boulevard

Dit najaar reist de Doortrappen Karavaan langs de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Op zaterdag 9 oktober is Doortrappen te vinden op het Osdorpplein 113 (voor het ING-kantoor) in Nieuw-West. Zet 'm alvast in je agenda en kom deze dag ook gezellig langs!

Op deze dag zijn wij te vinden op het Osdorpplein 113 (voor het ING-kantoor). Kom gezellig langs deze dag voor een gezellig gesprek of advies over veilig(er) blijven fietsen. Ook is fietsenmaker Khalid van De Fietswacht aanwezig, waar je je fiets kunt brengen voor een fietsencheck of voor kleine reparaties.

Verder kun je op de dag zelf ervaren hoe het is om met een fietsspiegel of helm op te fietsen, tijdens een uitdagend parcours. En kun je misschien zelfs een fiets met lage instap of e-bike uitproberen. Wees er op tijd bij, want aan de eerste 50 mensen die langskomen, mogen we een gratis fietsspiegel weggeven! 

Praktische info
Locatie:        Osdorpplein 113 (voor het ING kantoor)
Wanneer:    Donderdag 9 oktober
Tijd:              10.00 - 14.00 uur

Zoektocht 'beste doortrapper' van Amsterdam Nieuw-West
Veel ouderen in Amsterdam fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag best wel eens aandacht aan geschonken worden. Gemeente Amsterdam en het lokale Doortrappen team zijn daarom in ieder stadsdeel op zoek naar de ‘beste Doortrapper’ om hem of haar in het zonnetje te zetten. De uitreiking van de prijs vind plaats tijdens de karavaan op donderdag 9 oktober.

Op dit moment is de zoektocht nog in volle gang. Dus ken of ben jij een fietser van 55+ die nog regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Dan kan je deze persoon nomineren via doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Cookie settings