Doortrappen Karavaan in Zuidoost

355 keer bekeken

Start

2021-09-30 at 09:00

End

2021-09-30 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Anton de Komplein

Dit najaar reist de Doortrappen Karavaan langs de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Op donderdag 30 september is Doortrappen te vinden in Zuidoost. Zet de datum alvast in je agenda en kom deze dag ook gezellig langs!

Kom gezellig langs deze dag voor een gezellig gesprek of advies over veilig(er) blijven fietsen. Doe mee met de fietsquiz of breng je fiets langs bij de fietsenmaker voor een fietscheck of kleine reparatie. Verder kun je op de dag zelf ervaren hoe het is om met een fietsspiegel of helm op te fietsen, tijdens een uitdagend parcours. En kun je misschien zelfs een fiets met lage instap of e-bike uitproberen.

Aan de eerste 50 mensen die langskomen, mogen we zelfs een gratis fietsspiegel weggeven! 

Praktische info
Locatie:        Anton de Komplein
Wanneer:    Donderdag 30 september
Tijd:              09.00 - 13.00 uur

Zoektocht 'beste doortrapper' van Amsterdam Zuidoost
Veel ouderen in Amsterdam fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag best wel eens aandacht aan geschonken worden. Gemeente Amsterdam en het lokale Doortrappen team zijn daarom in ieder stadsdeel op zoek naar de ‘beste Doortrapper’ om hem of haar in het zonnetje te zetten. De uitreiking van de prijs voor de 'beste doortrappen van Zuidoost' vind plaats tijdens de karavaan op donderdag 30 september.

Op dit moment is de zoektocht nog in volle gang. Dus ken of ben jij een vitale oudere fietser (55+) die nog regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Dan kan je deze persoon nomineren via doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Cookie settings