Doortrappen Karavaan in Zuid

467 keer bekeken

Start

2021-10-16 at 11:00

End

2021-10-16 at 15:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

De Boshalte, Bosbaanweg 1

Dit najaar reist de Doortrappen Karavaan langs de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Op zaterdag 16 oktober is Doortrappen te vinden bij de Boshalte in Zuid. Zet 'm alvast in je agenda en kom deze dag ook gezellig langs!

Op deze dag zijn wij te vinden bij Stichting De Boshalte. Kom gezellig langs deze dag voor een gezellig gesprek of advies over veilig(er) blijven fietsen. Ook is er een fietsenmaker waar je je fiets kunt brengen voor een fietsencheck of voor kleine reparaties.

Verder kun je op de dag zelf ervaren hoe het is om met een fietsspiegel of helm op te fietsen, tijdens een uitdagend parcours. En kun je misschien zelfs een fiets met lage instap of e-bike uitproberen. En neem je eigen fiets mee, dan kan je meteen een mooie route door het Amsterdamse Bos afleggen.

Aan de eerste 50 mensen die langskomen, mogen we zelfs een gratis fietsspiegel weggeven! 

Praktische info
Locatie:        De Boshalte, Bosbaanweg 1
Wanneer:    Zaterdag 16 oktober
Tijd:              11.00 - 15.00 uur

Zoektocht 'beste doortrapper' van Amsterdam zuid
Veel ouderen in Amsterdam fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag best wel eens aandacht aan geschonken worden. Gemeente Amsterdam en het lokale Doortrappen team zijn daarom in ieder stadsdeel op zoek naar de ‘beste Doortrapper’ om hem of haar in het zonnetje te zetten. De uitreiking van de prijs vind plaats tijdens de karavaan op zaterdag 16 oktober.

Op dit moment is de zoektocht nog in volle gang. Dus ken of ben jij een vitale oudere fietser (55+) die nog regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Dan kan je deze persoon nomineren via doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Cookie settings