Doortrappen Karavaan in Noord

347 keer bekeken

Start

2021-09-26 at 11:00

End

2021-09-26 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Roze Tanker Noorderpark

Dit najaar reist de Doortrappen Karavaan langs de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Op zondag 26 september is Doortrappen te vinden bij het Noorderpark in stadsdeel Noord. Zet 'm alvast in je agenda en kom deze dag ook gezellig langs!

Bij ons kun je terecht voor een gezellig gesprek en advies over veilig(er) blijven fietsen. Ook is er een fietsenmaker waar je je fiets kunt brengen voor een fietsencheck of voor kleine reparaties. Verder kun je op de dag zelf ervaren hoe het is om met een fietsspiegel of helm op te fietsen, tijdens een uitdagend parcours. En kun je misschien zelfs een fiets met lage instap of e-bike uitproberen.

Aan de eerste 50 mensen die langskomen, mogen we zelfs een gratis fietsspiegel weggeven! Op deze dag haken wij aan bij de fietsdag van Stichting Noorderpark. Kijk hier voor meer info.

Praktische info
Locatie:        Roze Tanker Noorderpark
Wanneer:    Zondag 26 september
Tijd:              11.00 - 13.00 uur

Zoektocht 'beste doortrapper' van Amsterdam Noord
Veel ouderen in Amsterdam fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag best wel eens aandacht aan geschonken worden. Gemeente Amsterdam en het lokale Doortrappen team zijn daarom in ieder stadsdeel op zoek naar de ‘beste Doortrapper’ om hem of haar in het zonnetje te zetten. De uitreiking van de prijs voor beste doortrapper van Amsterdam Noord vind plaats tijdens de karavaan op zondag 26 september.

Op dit moment is de zoektocht nog in volle gang. Dus ken of ben jij een vitale oudere fietser (55+) die nog regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Dan kan je deze persoon nomineren via doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Cookie settings