Doortrappen Karavaan in Centrum

389 keer bekeken

Start

2021-09-23 at 11:00

End

2021-09-23 at 14:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Het Claverhuis, Elandsgracht 70, 1016 TX Amsterdam

Dit najaar reist de Doortrappen Karavaan langs de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Op donderdag 23 september is Doortrappen te vinden in Huis van de Buurt het Claverhuis in stadsdeel het Centrum. Kom deze dag ook gezellig langs!

Op deze dag haken wij aan bij de themaweek van Huis van de Buurt: Het Claverhuis. In de week van 20 september organiseren zij allerlei activiteiten alles rondom het thema 'Fit & Vitaal'. Meer over de activiteiten wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van Het Claverhuis.

Wij mogen alvast verklappen dat in ieder geval Doortrappen hierbij aanwezig is! Bij ons kun je terecht voor een gezellig gesprek en advies over veilig(er) blijven fietsen. Ook is er een fietsenmaker waar je je fiets kunt brengen voor een fietsencheck of voor kleine reparaties. Verder kun je op de dag zelf ervaren hoe het is om met een fietsspiegel of helm op te fietsen, tijdens een uitdagend parcours. En kun je misschien zelfs een fiets met lage instap of e-bike uitproberen.

Aan de eerste 50 mensen die langskomen, mogen we zelfs een gratis fietsspiegel weggeven! 

Praktische info
Locatie:        Het Claverhuis, Elandsgracht 70, 1016 TX Amsterdam
Wanneer:    Donderdag 23 september
Tijd:              11.00 - 14.00 uur

Zoektocht 'beste doortrapper' van Amsterdam Centrum
Veel ouderen in Amsterdam fietsen nog en blijven daardoor langer vitaal. Dat is bijzonder mooi en daar mag best wel eens aandacht aan geschonken worden. Gemeente Amsterdam en het lokale Doortrappen team zijn daarom in ieder stadsdeel op zoek naar de ‘beste Doortrapper’ om hem of haar in het zonnetje te zetten. De uitreiking van de prijs vind plaats tijdens de karavaan op donderdag 23 september.

Op dit moment is de zoektocht nog in volle gang. Dus ken of ben jij een fietser van 55+ die nog regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Dan kan je deze persoon nomineren via doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Cookie settings