NOORD: Wekelijkse fietsgroep Amsterdam Noord

6956 keer bekeken

Start

2023-01-24 at 13:30

End

2023-01-24 at 15:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Huis v/d Wijk de Evenaar, Kometensingel 189

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Doras, GezondNoord en Team Sport Service organiseren samen twee wekelijkse fietsgroepen in Noord!

Iedere dinsdagmiddag (vanaf de Evenaar) gaan we in kleine groepjes met elkaar mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam afleggen. Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. De groep wordt opgesplitst in verschillende groepen, met verschil in afstand en tempo. Zo kan iedereen, op zijn eigen niveau, meedoen. Of je nu een e-bike hebt en graag langere afstanden aflegt of juist niet meer zo goed vooruitkomt en een rustig tempo fijn vindt. Er is altijd een passend groepje voor jou.

Voor praktische fietstips of handige oefeningen kun je ook terecht op www.doortrappen.nl.

Aanmelden of meer weten?  
Neem contact op met Ankie Frehe via gezondnoord@doras.nl of 06 51 31 16 66. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

Praktische informatie

 

Fietsgroep de Banne/Tuindorp                                      

Startpunt

Huis v/d Wijk de Evenaar
(Kometensingel 189)

Dag

Wekelijks op dinsdag

Tijd

13:30 – 15:30

Routes

15 – 30 km

Komt de dinsdag je niet zo goed uit? Ook op vrijdag is er een wekelijkse fietsgroep in Amsterdam Noord. Kijk hier voor meer info

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is.

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings