OOST: Fiets wekelijks mee met Doortrappen in Amsterdam Oost!

7332 keer bekeken

Start

2021-11-03 at 13:00

End

2021-11-03 at 15:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Servicepunt Jeruzalem, Van ’t Hofflaan 29, Amsterdam

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Fiets mee met de wekelijkse fietsgroep georganiseerd dor welzijnsorganisatie Dynamo in Amsterdam Oost.

Iedere woensdag willen we in kleine groepjes met elkaar mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam afleggen. Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. De groep wordt opgesplitst in verschillende groepen, met verschil in afstand en tempo. Zo kan iedereen, op zijn eigen niveau, meedoen. Of je nu een e-bike hebt en graag langere afstanden aflegt of juist niet meer zo goed vooruitkomt en een rustig tempo fijn vindt. Er is altijd een passende fietsgroep voor je. De fietstochten worden begeleid door professionals van Dynamo. Zij kunnen je indien nodig voorzien van advies. 


Ook meefietsen?
Meld jezelf aan bij Jelte Brontsema via jbrontsema@dynamo-amsterdam.nl of 06-44139852. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.


Praktische informatie
Startpunt:        Servicepunt Jeruzalem, Van ’t Hofflaan 29, Amsterdam*

Dag:                wekelijks op vrijdag

Tijd:                 13:00 – 15:00

Route:             15 tot 30 km

* Dit is ook het eindpunt. Je bent na afloop van harte welkom om hier nog een kop koffie of thee te drinken.

Samen veilig op pad
Ga je mee met de fietsgroep? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Coronaproof
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je vooraf aan de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.

Let op:
De fietsgroep gaat in principe elke week door, mocht het weer dat ook toelaten. Bij harde wind, regen of sneeuwval kan het zijn dat de fietsgroep van die week niet doorgaat. Heb je je ingeschreven? Dan laten we je natuurlijk weten wanneer dit het geval is.


De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm.

Cookie settings