Fiets wekelijks mee met Doortrappen in Amsterdam Oost!

1446 keer bekeken

Start

2021-05-28 at 13:00

End

2021-05-28 at 15:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Vanaf 28 mei start welzijnsorganisatie Dynamo in Amsterdam Oost een wekelijkse fietsgroep.

Iedere woensdag willen we in kleine groepjes met elkaar mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam afleggen. Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. De groep wordt opgesplitst in verschillende groepen, met verschil in afstand en tempo. Zo kan iedereen, op zijn eigen niveau, meedoen. Of je nu een e-bike hebt en graag langere afstanden aflegt of juist niet meer zo goed vooruitkomt en een rustig tempo fijn vindt. Er is altijd een passende fietsgroep voor je. De fietstochten worden begeleid door professionals van Dynamo. Zij kunnen je indien nodig voorzien van advies. 


Ook meefietsen?
Meld jezelf aan bij Jelte Brontsema via jbrontsema@dynamo-amsterdam.nl of 06-44139852. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.


Praktische informatie
Startpunt:        Servicepunt Jeruzalem, Van ’t Hofflaan 29, Amsterdam*

Startdatum:    28 mei 2021

Dag:                wekelijks op vrijdag

Tijd:                 13:00 – 15:00

Route:             15 tot 30 km

* Dit is ook het eindpunt. Je bent na afloop van harte welkom om hier nog een kop koffie of thee te drinken.

Coronaproof
Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je vooraf aan de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.

Cookie settings