Gratis opfriscursus Het Nieuwe Fietsen

952 keer bekeken

Start

2019-11-29 at 09:30

End

2019-11-29 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

In de opfriscursus Het Nieuwe Fietsen geeft de adviseur van VVN u tips en advies over hoe u veilig en gezond kunt blijven fietsen.

Ook de ervaren fietser merkt weleens dat het fietsen anders is geworden. Het fietsen met de e-bike gaat sneller en het verkeer is drukker geworden. Hoe kun je ervoor zorgen dat je je op de fiets veilig voelt en nog heel lang kunt blijven fietsen? In de opfriscursus ‘Het Nieuwe Fietsen’ geeft de adviseur van VVN tips en adviezen aan senioren. De gratis cursus is op vrijdag 29 november 2019 van 9.30 uur  tot 12.00 uur in de De Witte Boei in Amsterdam.

Wat

Aan de hand informatieve filmpjes, foto’s en stellingen komen verschillende onderwerpen aan bod.  Hoe ga ik om met anderen op het fietspad? Hoe kan ik veilig fietsen op een druk fietspad? Hoe zorg ik dat ik in conditie ben blijf om goed te fietsen? Wat moet ik weten over van de fiets of een e-bike?

Gratis

De bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden dankzij Vervoerregio Amsterdam en gemeente Amsterdam. Er kunnen maximaal 20 senioren mee doen. Vooraf aanmelden is handig.

Opgeven kan bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl of bel VVN Steunpunt West  088 524 88 38.

 

 

 

Cookie settings