Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doe mee met de Fietsvierdaagse en haal een gratis fietsspiegel!

Stephanie Piët March 17, 2022 581 keer bekeken

Na het succes van het uitdelen van fietsspiegels bij de Fietsdag afgelopen september organiseert Doortrappen en AmstelveenSport een nieuwe fietsspiegelactie in Amstelveen!

Na het succes van het uitdelen van fietsspiegels bij de Fietsdag afgelopen september organiseert Doortrappen en AmstelveenSport een nieuwe fietsspiegelactie in Amstelveen: jij als fietser kan je bij AmstelveenSport inschrijven voor de fietsochtend(en) in aanloop voor de Fietsvierdaagse en direct een gratis fietsspiegel laten monteren bij Van Rietschoten Tweewielers! Gezellig samen in beweging komen en veilig blijven fietsen in Amstelveen mét een fietsspiegel. Doe jij mee?

Fietsen is een fijne manier om in beweging te blijven en bovendien blijven we mede door fietsen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Om dit te motiveren worden er wekelijkse fietsochtenden georganiseerd met als doel om naar de Fietsvierdaagse te ‘trainen’. Deze Fietsvierdaagse vindt vanaf 16 mei plaats, waarbij er fietstochten gemaakt worden van ongeveer 25 kilometer.

Schrijf je in voor de fietsochten(en), kom van dinsdag 29 maart t/m vrijdag 8 april langs bij van Rietschoten Tweewielers en laat direct een gratis fietsspiegel monteren. Op=Op! De fietsochtenden vinden wekelijks plaats vanaf woensdag 13 april tot aan de Fietsvierdaagse. Je mag natuurlijk ook vaker deelnemen aan een fietsochtend.

Inschrijven voor de fietsochtend(en) en Fietsvierdaagse?

Klik hier om je te schrijven voor de Fietsochtenden

Klik hier om je te schrijven voor de Fietsvierdaagse

Ga voor meer informatie naar: https://amstelveensport.nl/amstelveensport-sportaanbod/fietsen/

 

Het hele jaar door organiseert Doortrappen fietsactiviteiten voor 60+’ers, zo ook in Amstelveen. Meer informatie over Doortrappen en de activiteiten in de gemeente Amstelveen vind je op doortrappen.nl - Amstelveen of ga naar AmstelveenSport.nl.

Cookie settings