Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Nazomerse fietstocht door Amstelveen

Romee de Jong September 28, 2021 507 keer bekeken

Ook al is het inmiddels al eind september, het is nog steeds prachtig fietsweer! Het goede weer was hartstikke welkom tijdens de fietstocht in Amstelveen, georganiseerd door Amstelveen Sport. Het was een ochtend met leuke fietsactiviteiten, fietsveiligheid en gezelligheid!


Fietstocht in Amstelveen

Op donderdagochtend 23 september organiseerde Amstelveen Sport samen met Doortrappen een leuke fietsochtend met verschillende fietsactiviteiten. Met een opkomst van ongeveer 40 mensen was het gezellig druk! Deze ochtend stond fietsveiligheid centraal, maar was het vooral heel gezellig en gingen we lekker op pad genietend van de nazomer.  

Veilig op de fiets

Om er zeker van te zijn dat we met z’n allen veilig op de fiets zouden stappen, was Van Rietschoten Tweewielers aanwezig voor een gratis fietscheck. Fietsen werden gecheckt op de juiste zadelhoogte, werkende verlichting en remmen en rammelende onderdelen. Extra fijn: de gratis fietsspiegel kon ook gelijk op de fiets gemonteerd worden!  

Wat weet u van… fietsveiligheid?

Tijdens de fietsquiz gegeven door lokale Doortrappen coördinator Kim werd de kennis van alle Doortrappers getest, onder het genot van een warme drank en gezonde bananencake. Wat weten zij van fietsveiligheid en verkeersveiligheid? Gelukkig was de kennis goed op orde, maar er kon er maar één de winnaar zijn van de Doortrappen medaille!

De winnaar van de Fietsquiz met medaille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gelukkig ging er niemand naar huis met lege handen; alle deelnemers werden voorzien van een leuke Doortrappen goodiebag bestaande uit een Doortrappen fietsbel, een Doortrappen linnen tas en wat extra informatieve flyers.

Ook Doortrappen in Amstelveen?

Regelmatig organiseert Doortrappen leuke fietsevenementen in Amstelveen en omstreken. Houd de Doortrappen Amstelveen pagina in de gaten voor nieuwe activiteiten of volg Verkeer en Meer op Facebook. Hier worden alle nieuwe activiteiten gepost!

Verschillende sfeerbeelden van de Doortrappen fietsochtend

 

Cookie settings